Afstand 65km – Hoogtemeters 389 – Bestemming Vegerbol (Zweden) – Overnachting op een strand aan een meer (zoals je je Zweden voorstelt)

We waren geïnspireerd, door de man met de ukulele, en zo kwam het dat we vandaag eens zot deden en er ook eentje kochten. Liv speelt ondertussen al “‘k zag 2 beren”, Bjeurn “Don’t worry, be happy” en Vic en ik modderen wat aan.

Onze slaapplek is weer tof, echt Zweden zoals je je het je voorstelt. We zitten op een strand aan een meer, omgeven door water en bomen. Er passeerden 2 kano’s die aanmeerden op de naburige eilandjes. Het is een gek gevoel dat we hier al minstens met 3 groepjes wildkamperen, in de verte zien we trouwens hun kampvuur en soms horen we hun stemmen, en we vragen ons af of zij onze ukulele horen.

Het fietsen ging voor de jongens blijkbaar zo vlot dat ze nog de moed hadden om telkens te stoppen als ze een blikje in de kant zagen liggen. Daar zit immers statiegeld op en een blikje is iets meer dan € 0,10 waard, ik ben benieuwd wat de opbrengst zal zijn. 

Ps. Als iemand nog leuke ukulele liedjes heeft liggen, in pdf-formaat. Dan zijn wij daar zeer dankbaar voor. Het zou namelijk op energetisch vlak beter zijn om op een ereader te lezen dan op de telefoon.