Ik ben zwaar beschaamd in mijn fietskilometers, deze maand ging ik welgeteld 7 keer met de fiets werken.
En ja, het heeft veel geregend … maar regen houdt me niet tegen … ik was gewoon LUI en ik had geen zin om vroeger mijn bed uit te komen.

Een nieuwe motivatie om terug wat meer te fietsen moet dit zijn. Dit jaar wil ik immers terug meedoen aan de lollepotters mini-triatlon 300m zwemmen, 18km fietsen en 4km lopen. Al enkele keren deed ik mee aan deze wedstrijd en alhoewel ik altijd bij de laatsten eindig, vind ik deze wedstrijd super.

Op vlak van lopen zit ik echter nog steeds op schema, deze maand liep ik 136km, niet slecht. Maar ik moet toegeven dat mijn motivatie een beetje begint te slinken. Ik word trager en heb minder goesting. Misschien is het tijd om wat meer variatie in mijn trainingsschema in te lassen en me eens aan den interval te wagen.

 Prestaties in april

loopkilometers: 136 km
fietskilometers: 179 km

dat brengt het totaal van 2012 op

loopkilometers: 418 km
fietskilometers: 732 km

Desalniettemin ik niet volledig content ben, mag ik wel concluderen dat ik nog steeds goed bezig ben.