Oude postkaart met kreukels
Zo vroeg ze in de commentaren

Wat ik mij nu ineens afvraag: geloofden je familie en vrienden jou 3 jaar geleden toen je hen op 1 april liet weten dat Vic geboren was?

Een leuke vraag, vond ik, waar ik wel een blogpost aan wou wijden.

Wel, Vic is geboren rond 4u ’s nachts en rond 8u ’s morgens verzonden we de familie en vrienden een SMS … in eerste instantie kregen we een hoop gelukwensen… Totdat iedereen begon te beseffen dat het 1 april was.

Ik had me nochtans voorgenomen om zo’n flauw mopje niet te maken, maar blijkbaar acht mijn omgeving me tot dat soort ‘lolligheden’ wel in staat.

10 minuten na de gelukwensen volgden dus de tweede reeks SMS’en … haha, lollig, 1 april, je had ons goed liggen, flauw zenne, ……
Zeker mijn zus (met wie ik na middernacht nog had zitten facebooken) voelde zich zwaar gefopt :-)

En ook herinner me ik dat Bjeurn met zijn zus aan het bellen was en dat ik hem hoorde zeggen “Neen, dat is echt waar, moet ik anders de vroedvrouw eens doorgeven” (waarop Vic huilde en ze ’t eindelijk geloofde)

Maar al bij al vind ik 1 april een héle leuke dag om een kindje te kopen. Da’s nen datum dat je niet vergeet (met die van Liv hebben we ’t soms moeilijk) en Vic vindt het ook wel tof dat hij op fopjesdag verjaart.
Liv, is dan weer een beetje jaloers, en heeft haar verjaardag 30 augustus tot dansdag uitgeroepen.