Vandaag is het thema zelfcensuur. Ik heb lang getwijfeld of ik dit wel zou schrijven, en normaalgezien zou ik dit ook niet doen,  maar soit … alles voor de wijvenweek.

Vandaag ben ik met Vicje naar spoed gemoeten. Terwijl ik met een fles wijn in het zonneke zat, had hij een fles ontstopper soldaat gemaakt.
Aangezien ik met een smartje rijd, en dus maar 2 plaatsen heb, moest ik Liv thuis achterlaten. Och ja, het kind is al voor rede vatbaar en als je haar voor het tv zet, heeft ze toch voor niets anders nog aandacht.

Mispoes … nadat ik Vic op spoed afgedropt had, en aan de goede zorg van de dokters toevertrouwd, snelde ik aan 120km/u door de bebouwde kom terug naar Liv. Had die meid ondertussen toch wel geen aansteker gevonden en was ze aan ’t experimenteren of je met een bus deo inderdaad een steekvlam kom maken.
Bjeurn had nochtans gezegd dat zo’n spellekes enkel mogen spelen als hij erbij is.

Voila, dit was weer een gewone dag ten huize Annelyse … vanaf morgen terug censuur.