Ik wil zoveel … ik wil een voltijdse job, 2 (prachtige) kinderen met een beginnend sociaal en actief leven, een leuke relatie, een huishouden dat ik niet uitbesteed (want neen, niemand kan dat zo goed als ik), 3* per week gaan joggen, met de fiets naar ’t werk, 1* per week naar de naailes en nog eens een projectje tussendoor, een minimum aan sociaal leven, een verbouwing, een tuin, een blog met een #366dagen project, ….

… allemaal toffe dingen, en ik ben daar best egoïstisch in want ik engageer me bewust niet meer voor dingen die teveel energie vergen en die ik eigenlijk niet leuk vind …

… maar toch, kan ik zeer geïrriteerd worden als mijn agenda te vol zit, al is het met allemaal leuke dingen (ok, dat huishouden is niet zo leuk, maar dat moet nu eenmaal iedereen, en trouwens, als mijn kinders niet persé vermaakt willen worden valt het nu ook wel mee. Ik ben trouwens niet zo’n pietje precies dat het allemaal spik en span moet zijn … en dat is waarschijnlijk de reden dat het allemaal nog net gaat)

Ik wil gewoon teveel, dus ik doe het mezelf aan, en dat behoort waarschijnlijk tot (één van mijn) mijn kleine kantjes.

De guilty pleasures … leuker onderwerp

  • ik werk in een mannenomgeving, maar tijdens mijn hobbies omring ik me het liefst door de vrouwen … ik merk dat het als vrouw in een mannenwereld leuk en misschien zelfs wel gemakkelijker is, maar mijn vrije tijd verkies ik toch het gezelschap van de madammen.
  • ik ben altijd content als mensen verbaasd zijn dat ik kindjes heb … dat wil dan toch zeggen dat ik er niet uitzie als een mama (ik heb een vreselijke angst om als enkel mama aanzien te worden)
  • ik heb een vrij technische job, maar thuis is het Bjeurn die mijn fietsbanden oppompt, de kadertjes ophangt, …. en ik geniet ervan als hij dat doet voor mij.
  • ik heb wat last van het alles-wat-ik-doe-doe-ik-beter-syndroom
  • Ik heb geen zittend gat … maar eens dat gat van mij zit, dan blijft het zitten
  • ik ben echt wel sociaal en ik kan genieten van mensen rondom mij, maar ik ben echt graag alleen. Een avondje alleen thuis, een zakenreisje waarnaar ik alleen gestuurd wordt, alleen gaan shoppen …. zaaaalig!!!
  • ik zou echt geen goede feministe zijn
  • update: en ik maak regelmatig spellingsfouten (zoek de -dt fout)