Noodzakelijk
Veel speciaals heb ik niet nodig ’s morgens … tandenborstel en tandpasta, deo, water, shampoo, conditioner, zeep, nivea (liters gebruik ik op een jaar), borstel en haardroger (want ik heb vreselijk haar, en na een niet subtiele opmerking van een vrouwelijke collega over mijn haar, ben ik ook aan de haarlak … die collega heeft ook eens gezegd dat ik aan de smink moest, maar zover ben ik nog niet)

Sinds het weekend ben ik gestart met een kuur bruinen zonder zon (rokjesproof maken van de benen … zeer belangrijk).

Gewoon

Idealiter heb ik een kleedje of een rokje aan met hakskes eronder (hakken die draag ik feitelijk praktisch altijd, alhoewel hakken nooit super comfortabel zitten en wie anders beweert, die maakt u iets wijs)

Maar in de praktijk zie ik er jammer genoeg ook vaak zo uit

Fietstenu

… als ik met de fiets op het werk aankom … denk er ook een fluo hesje en een rood hoofd bij (ik hoop dan steeds dat niemand me ziet, en al zeker niet aanspreekt)

En als ik in de productieafdeling kom … dan zie ik er zo uit … hmmm, ook niet wreed flatterend.
Al een chance dat ik het grootste deel van de tijd, op mijn buro elegant mag wezen *ahum*