Afstand 52 km – Hoogtemeters 51 – Bestemming Moncofa (Spanje) – Overnachting camping Monmar


Ooh … gisteren was het veel te laat geworden. Ik denk dat we onbewust nog eens wilden profiteren van het feit dat we niet met de kinders op stok moesten, in de tent moet dat wel want buiten is het altijd donker en koud. We tellen al af naar zomeruur.

Ik kijk trouwens ook enkele keren per dag naar het weerbericht … en elke keer zegt dit me ook iets anders. Toch vrees ik dat we nog even zullen moeten wachten op de lente en dat er nog enkele koude nachten zullen volgen.

De rit was niet veel bijzonders

Wel spannend was dit brugje … Bjeurn was zo lief om mijn fiets ook maar mee over zetten. Ik ben toch echt geen held  … maar gelukkig heb ik er wel eentje bij me.

Het stadje waar we in beland zijn doet wat vreemd aan. Het staat hier vol bouwsels die niet afgewerkt zijn en bouwprojecten die niet doorgaan.
Dat zie je wel meer aan de kust (ook van Portugal trouwens), maar hier is het wel echt frappant.

Op de camping kwamen we 2 mensen tegen die we nog al eens tegengekomen zijn. Natuurlijk konden we het ons niet meer herinneren, maar wij trekken dan ook dagelijks verder en we komen zoveel mensen tegen die een foto van ons willen trekken. Liv haar conclusie was gewoon de volgende “Tja, al die oude mensen lijken zo op elkaar!”