De communiefeesten  beginnen vroeg dit jaar, en daarom waren we dit jaar* bij de 10 miles niet van de partij.

Maar niet getreurd, want ’t feest was de moeite … heerlijk eten, goed gezelschap, een springkasteel en al bij al niet te veel regen … meer moeten wij niet hebben.

Om de pil toch een beetje te vergulden (en om ongegeneerd te kunnen genieten van de feestdis) liep ik in de voormiddag mijn eigen 10 miles 18,2km op 1u54min.
Die extra 2km waren om de kennedytunnel en de konijnenpijp te compenseren.

Het lopen ging goed, maar de eerste kilometers liepen toch niet zo vlot. Het is ook niet zo slim om om 8u30 te ontbijten en een half uur later al te gaan sporten. Die calorieën waren nog niet opgenomen door mijn systeem.
Maar een uur later sloot ik aan bij mijn geliefkoosde heidejoggers (een leuke bende met een beetje een idiote naam), en dan lijkt het lopen altijd gemakkelijker te gaan (en sneller vooruit te gaan)

Over ’t lopen gesproken, ik ben trouwens nog steeds héél goed bezig met 366km’s in 2012 en de eerste plek in onze challenge. Marjan … ge moet eens terug uit uw pijp komen !!!!

*
2011: gepast wegens verbouwingen
2010: voorpagina van het nieuwsblad gehaald
2009: zonder mij weliswaar, want net een babietje gekocht (de rest van de familie haalde echter weer de krant met de fameuse loopbuggy
2008: met Liv in loopbuggy (en eerste keer gazet gehaald)
2007 & 2006: meegelopen, maar nog niet in het bezit van een blog