1. Onze kinderen worden groot!!! (en wij worden oud, zoals Bjeurn wijselijk zegt, maar ik weiger te geloven)

Liv is al een echt meisje (ik kan bijna niet geloven dat ik zo’n groot kind zelf gemaakt heb) en Vic is baby-af (nu hij voorzichtig en sporadisch zijn eerste stapjes waagt heb ik geen enkel excuus om hem nog mijn babietje te noemen).

Allebei hebben ze morgen een grote mijlpaal voor de boeg … Vic naar zijn nieuwe kribbe en Liv naar de school.
Ik werd al emotioneel toen ik daarnet een voorraad drankjes en koekjes kocht voor in de boekentas.

Héhé … morgen nen dag congé … om te gaan blijten aan de schoolpoort (wat ik waarschijnlijk niet ga doen, want daar ben ik volgens mij toch iets te nuchter voor)

2. Wij waren op kamp

En u hebt een verslag tegoed

3. Ik ben dan toch ingeschreven in de naailes

En niet alleen, maar met de zus en 2 vriendinnen.
En het oude, antieke, lieve madammeke (dat we onze juffrouw mogen noemen) met het wollen gilletje verzekerde ons dat het niet oubollig maar zeer modern ging zijn.

4. Liv werd gisteren 3

Ze kan het zeggen EN tonen met de vingertjes (na veel oefenen zelfs zonder hulp van de andere hand). En ze kreeg al een fiets en een Spaans kleed (maar foto’s volgen pas als ook de schoentjes aangekomen zijn) en ze heeft nog veel tegoed.