Een schets waarom ik niet van woesdag hou, de woensdag die beschreven is, is degene van vorige week … je weet wel … toen het nog sneeuwde.
Mijn woensdag van vandaag was minstens even hektisch, ik stond wat vroeger op, want ik ga terug met de fiets en deze keer stond ik in de winkel met Liv, die over héél de winkel op stelten zette omdat “ze NOOIT NIKS krijgt van mij, en anderen krijgen ALTIJD ALLES van hun mama”

6u50: ik spring uit mijn bed … de wekker staat feitelijk al een uurtje op snooze, maar sinds deze winter geraak ik er echt niet meer zo vroeg als normaal uit. Ik heb een winterdip, en ne serieuze, hij was even weg, maar nu helemaal terug.
Douchen, boekentassen klaarmaken (oef ’t is woensdag, dus geen bokes smeren, wel appels schillen … mijn dochter vermaant me dat de schil er deze keer ook af moet … vorige keer had ik me er te gemakkelijk van afgemaakt), havermout eten en nog even genieten van mijn kinders (soms is dat genieten ’s morgens, tegen ’t eind van de week, als iedereen al wat moe is, wat minder)

8u10: Op ’t werk (met de wagen, binnenkort zal ik me toch eens moeten herpakken)

15u30: een uurtje vroeger stoppen (dat moeten we dat weer ergens zien in te halen), want Vic moet naar de oorarts

15u45: nog even de spar binnenstappen … ons fruit is bijna op

16u30: Vic is opgehaald en samen zitten we in de wachtzaal van de oorarts. Naar goede gewoonte loopt haar planning weer meer dan een half uur uit, leuk is wel dat ik in de wachtzaal mijn middelbare school vriendinneke tegenkom

17u45: Liv ophalen bij de koeka

18u: Soms blijf ik naïef, ik dacht dat ik Liv nog eten ging kunnen geven voordat ze naar de turnles trok. Ik ben al tevreden dat we nog tijd hebben om haar turn-outfit aan te doen.

18u10: Liv afdroppen op de turnles, ’t is niet ver, maar 400m, maar eer de kinders weer hun jassen, schoenen … aanhebben, en tot daar gestapt zijn (verdomde sneeuw, anders was de fiets toch sneller gegaan)

18u20: Terug thuis, starten aan het eten en samen met Vic al een hapje eten

18u50: Het eten onderbreken (Vic zijn maal dan, dat van mij is natuurlijk al lang verorberd) om Liv af te halen

19u10 Terug thuis met Liv, nu kan zij ook eten

19u30: In bad, in bad

19u45: Afdrogen, haar kammen, haar drogen, pyjama aan, tanden poetsen

19u55: Bjeurn is thuisgekomen en hij mag de kinders in bed steken en het verhaaltje voorlezen, ik spring in mijn loopkleren

20u05: Naar de loopclub, via de korte weg, want ik ben aan de late kant, tijdens het lopen merk ik dat ik lichtelijk geblesseerd ben. Zo zien we maar weer dat alles tegelijk willen (zware intervaltraining, records op langere afstand, wedstrijden lopen, crawl leren zwemmen) zich wreekt.

21u25: Terug thuis, 10km op de teller

21u30: Terug achter de computer een collect&go doen

22u00: Liv hare zwemzak alvast klaarleggen, ’t kind gaat sinds dit jaar zwemmen met ’t school en ik heb een panische angst om die zwemzak eens te vergeten.

22u15: In bad, welverdiend … met een boek …. Dromend van mijn 4/5e die vanaf mei ingaat !!!!