Op de zolder van een verzamelaar kom je héél wat tegen. Saaie dingen, leuke dingen, merkwaardige dingen, maar vooral veeeeel dingen.

Klik op foto voor vergroting

  1. De allerschattigste suikerklontjes die ik ooit gezien heb
  2. Porseleinen disney vingerhoeden
  3. Poster met Jezus
  4. Knuppel op koeien mee dood te slagen. Denk ik aangezien er “mort aux vaches” opstaat
  5. 2 dozen Tiny boeken
  6. Gigantisch veel blikken dozen
  7. Vingerhoeden
  8. Nog vingerhoeden
  9. En postzegels allerhande, binnenlandse, buitenlandse, gestempelde en ongestempelde. Zoveel postzegels dat ik niet denk dat ik in mijn leven ooit nog een zegel ga moeten kopen. Ik heb een levenslange voorraad 5BEF, 30BEF, 6,5BEF zegels. (en ge kunt die dus niet inruilen hé, wel verder gebruiken, ik zal dus veel brieven moeten sturen)

en dan bespaar ik u nog de briefkaarten, boeken, bierviltjes, 4 schildersezels, kaartspelen, strips, lipjes van melkskes, de papieren verpakking die rond citrusvruchten zit, 2 plasitficieermachines, 2 boormachines, tonnen papier, 3 scheerapparaat-en-zaklamp-in-één en nog veeeeeel andere dingen.