Een autorit noordwaarts, zodat we eindelijk boven Stockholm zitten. Dat stond op het programma. Tijdens deze lange rit was Juno weer een engeltje, heel de tijd geslapen. Zij was waarschijnlijk ook moe van het vorige nacht uit te hangen.

De kinderen vroegen in de auto om een mobile hotspot te maken, want hun snapchat-streak mocht niet verbroken worden. Waar ik doe aan streaks 10000 stappen per dag, doen zij dat dus aan “snaps” sturen. Enfin, het eindigde erin dat ik nu ook een snapchat account heb, een avator met rimpeltjes en al 50 snapchat punten. Niet omdat ik het zo boeiend vind, maar wel omdat ik het wel eens interessant vind om te kijken waar mijn kinderen zich mee bezig houden.

Deze lange rit leidde tot een kamping met zwembad, restaurant en douches:-), waar we 2 nachten zullen verblijven. We moeten de kerk in het midden houden, en deze was voor de kinderen.

De kamping was niet echt wat ik ervan had verwacht. De glijbaan is buiten dienst en charmant is het er ook niet. Vic beschreef het als “een kamping zoals je die in Frankrijk vindt, maar dan van Ali Express”.

Het boeiendste is nog dat hier hoogstwaarschijnlijk een bijeenkomst van Amerikaanse bakken in de buurt is. Het staat hier op de kamping immers vol met Chevrolets, Mustangs, ….

Maar het was mooi weer, dus er werd gezwommen. En er was een restaurant met pizza, dus er werd pizza gegeten.

De omgeving is pittoresk met zijn vele sluizen van het “Strömholms kanalen” en al het water. Hoewel we in een “naturreservat” zijn, zijn we helemaal niet “into the wild”. Ik veronderstel dat “natturreservat” te vertalen is als park.

Op het eind van de dag kreeg ik een paniekske. Er is zoveel moois in Zweden te zien, en wij verdoen onze tijd hier.

Overnachting: Skantzö Bad & Camping
https://maps.app.goo.gl/fvzTuEPhgp1JZ8jA8