“en met mijnen dop kwam ik niet toe, dus dacht ik … ik zal maar gaan werken” vertelde ze me een week geleden.
Mijne frank had toen al definitief moeten vallen.

En dit is hoe ze vandaag de pompbak achterliet, niet gekuist en nog rommeliger dan toen ze bij ons toekwam. Ik zou nog andere vuile plekjes kunnen tonen (onder het park, de zetel, het bad, den douche…), maar ik zou niet willen dat jullie denken dat ik in een zwijnenstal woon.
De tas koffie in de pompbak is trouwens van haar. Die heeft ze (zonder te vragen) gezet met onze koffiepads en onze senseo (die ze dan ook nog verkeerd heeft gebruikt)

Nadat we tot de conclusie zijn gekomen dat er niet met nat gekuist is, dat het bad, den douche, de kranen, de vuilbak, een deel van de keuken … en alles wat ik nog vergeten ben niet gepoetst is. En erger nog … dat ze een uur te vroeg is vertrokken (gelukkig hadden we juist niet genoeg dienstencheques, dus krijgt ze er voor vandaag ene minder) en dat de TV blijkbaar heeft opgestaan.

Wel na dit alles dus … hebben we besloten dat ze niet meer moet terugkomen.

Ander en beter … wij dus maar weer. Want dat ga ik wel duidelijk maken aan het dienstenchequenbedrijf, dat ze iemand met goede referenties moeten sturen, oftewel helemaal niemand.