Op nina.be, een site over mode, lifestyle, relaties & trends, kan je soms de meest geweldige artikels vinden. Banaal, compleet erover, maar ’t blijft toch steken.

Zo was er nu een artikel “Paraplu’s voor modeverslaafden”.

Ik loop meestal rond met goedkope prullen (die dan weer direct kapot waaien) of gekregen lelijke paraplu’s (beter van kwaliteit, maar die ik in mijn nonchanlantie dan weer kwijtspeel) . Maar dat er een heuse markt is voor fancy paraplu’s, daar was ik me niet bewust van.

Zo kan je volgende paraplu’s kopen bij Umbrella boutique voor resp 250, 90 “n 100 pond.

pic_fu_rete_pk_m-250pic_bellaumbrella_pink_m-90pic_ct_pompom_m-100

Het artikel verwees ook naar volgende site waar je dan aan veel schappelijkere prijzen een uitgebreid gamma vindt. Zoals de kinderplu en de favoriet van Marjan en mij (en waarschijnlijk ook van de vele anderen voor wie regen nefast is voor het kapsel), de doorzichtige plu.

vlinderpluinvisible-plu