Liv heeft een nieuwe hobby, ’s nachts wakker zijn en zoveel mogelijk kabaal maken. Spijtig genoeg vinden de mama en de papa dit niet zo leuk.

Overdag hebben we haar nu -bij wijze van experiment – zeer weinig laten slapen, toch kon ze pas tegen 22u de slaap vatten. (ons mademoiselle is echt onvermoeibaar en bleef goedgezind). We zijn benieuwd wat de nacht brengt.

Vandaag hebben we de kangoo ingeruild voor een nieuwe wagen… een peugeot 307 break. Het eerst minpunt is al gesignaleerd, de koets moet worden opgeplooid om in de wagen te krijgen. Gelukkig zijn er ook positieve punten zoals “automatische vergrendeling, airco en 2 zijdeuren aan de achterbank”.

Ook de laptop heb ik vandaag op egemin moeten achterlaten. Deze zal ik zeker missen. Hopelijk lijdt ons Livke hare site er niet onder

Liv begint echt veel te kunnen: in haar koets en de maxi-cosi wil ze steeds rechtzitten en als ze in bed ligt traint ze haar buikspieren ook goed in haar pogingen om recht te komen. Haar fles kan ze nog niet zelf vasthouden, maar als er een glas bier of wijn in ‘t zicht staat, is ze wel hevig om haar lippen eraan te zetten. We moeten onze meid stilaan in ‘t oog houden.