Het vrouwendagje was een echt succes. Om 10u stonden we paraat bij de moeke om heerlijk te brunchen met alles erop en eraan, ook champagne (lees schuimwijn) natuurlijk.
1 november is ook de dag waarop we opa Luc nog eens extra herdenken, Livke is vandaag mee naar het kerkhof gegaan. Het drong haar nog niet echt door wat we daar deden, maar de anekdotes en verhalen over haar opa Luc zal ze zeker nog veel te horen krijgen.
In de sauna was Liv helemaal op haar best!!! Ze heeft gelachen, gefrazeld (brabbelen) gekraaid, gegrepen, gekeken naar de lichtjes. Meetje Marjan en de moeke hebben mogen zien dat Livke ook een andere kant heeft als de slapende, wenende of drinkende. Wel moet ik er eerlijk bijzeggen dat Liv vooral vrolijk en blij was bij de mama. Liv heeft tochwel een beetje verlatingsangst en hecht nogal aan de mama. Toch was het een topdag, Liv was super ontspannen, alert en vrolijk.
Liv heeft vandaag ook een record gebroken, het kind is 13u aan een stuk wakker geweest. Vond ze het nu zoo leuk dat ze niet wou slapen? Wou ze perse de €16 inkomgeld (zie beneden) eruit halen? ….Slapen deed ze pas om 22u30 in de auto op weg naar Mechelen. Nu hoopt de mama natuurlijk op een nachtje doorslapen. Spannend.