Neen, Liv kan nog niet stappen. Dat was een (flauw) 1april grapje. Ze kan ondertussen wel al heel goed zitten, zelfs hare papa is onder de indruk.

Voor Livke is ‘t nu ook een leuke periode, de mama heeft verlof en Liv moet geen hele dagen meer naar de creche. In de voormiddag is ‘t quality-time met mama en in de namiddag naar de creche.

Graag zou ik haar de hele dag bij mij houden, maar de werken aan onze loft moeten ook vorderen. We hopen ten laatste in juli te kunnen verhuizen.

Dan krijgen we eindelijk wat meer plaats!!! Dan hebben we nog meer plek voor Liv haar speelgoed, dan mag Liv beginnen stappen, zetten we een zwembadje op ons terras (zo’n blauwe schelp) en richten we haar eigen kamer in.

Dan kunnen we eens wat meer volk uitnodigen, dan kunnen we arti-farty BBQ’kes doen met zicht op de Sint-Romboutstoren, dan zien we het wat beter zitten om te babysitten op de nichtjes en neefjes …

Gisteren heeft de mamie met Liv een grote tocht gemaakt, eerst in Mechelen rondgelopen en dan de regen getrotseerd en naar Elewijt gestapt. Toen we Liv kwamen ophalen zat ze te stralen met een mooie paarse strik in haar haar.

Vandaag zijn we kleedjes gaan kopen voor ons Livke. Ons mademoiselleke had niet veel meer in de kast liggen, maar nu is ze weer de ster!