het kan wel project heten maar doe het ook zo

Een nieuwe werkplek … staat voor mij altijd gelijk aan een weekje verloren lopen (en dat bedoel ik dan letterlijk), dwalen door de gangen, technische ruimtes, productiezones met mijn plan in de hand (want ik heb misschien geen oriëntatie, ik kan wel kaartlezen)

Mijn nieuwe locatie … ik kan 40min langer slapen, de kindjes naar en van de kribbe brengen, een praatje slagen met de andere mama’s en papa’s daar en toch vroeger thuis zijn dan welleer.

Een nieuw bedrijf, nieuwe regels, nieuwe gewoontes … een koffie drinken aan den buro wordt hier niet gedaan, maar er is wel een verplichte koffiepauze.
Het design is hier ‘speciaal’ te noemen, ik weet echter nog niet helemaal wat ik ervan moet vinden.
Hoewel hier glijdende uren zijn begint de gemiddelde persoon hier zowat een uur later dan op mijn vorige plek (en ze blijven bijgevolg ook een uur later)

Een nieuwe opdracht, nieuwe aandachtspuntjes. .. zo moet ik mijn trouw- en verlovingsring zowat dagelijks uitdoen … zeer gevaarlijk om ze zo kwijt te spelen
Zo ben ik ook nog steeds aan het oefenen om een overal aan te trekken zonder dat deze de grond raakt. .. ofwel moet je zeer lenig zijn (nope) ofwel moet je de techniek kennen (komt nog wel).

Mijn nieuwe job, misschien ook niet zo nieuw… de wereld is klein, zeeeeer klein en vele oude bekenden ben ik terug tegengekomen, wat dan ook weer een aangename bijkomstigheid is, zo kwam ik de eerste dag al iemand van ’t vorige project tegen ;-)

Mijn nieuw project … I think I like it