…toen ik dit las dacht ik aan twee dingen

1) Mijn stelling dat samengestelde namen (zeker bij BV’s) in zijn wordt onderbouwd.

2) Is dit niet “veel” te vroeg? Voordat het nieuws van Heidi Lenaerts haar zwangerschap bekend raakte in de media waren we toevallig op hetzelfde trouwfeest en toen zagen we inderdaad dat Heidi zwanger was, 4 maand hoorden we toen. (Ja ’t heeft indruk op me gemaakt want ik was toen ook net ‘stiekem’ zwanger).  Na wat opzoekwerk en een kleine berekening is Heidi bevallen na 28 weken wegens zwangerschapsvergiftiging. (Hetzelfde wat ik dus bij Liv heb voorgehad, maar al een geluk véél later in de zwangerschap).

Van zo’n nieuws krijg ik echt de kriebels, 28 weken is immers véél te vroeg en de kleine Lily-Rose zal zeker nog een tijdje op neonatalogie moeten verblijven, wat emotioneel zeer zwaar is voor de ouders.
Voor de mama is een zwangerschapsvergiftiging ook niet zonder risico, want zeker als dit zich zo vroeg in de zwangerschap voordoet zullen de dokters de zwangerschap zo lang mogelijk proberen te rekken tot de gezondheid van moeder en kind het helemaal niet meer toelaat.

Laten we duimen dat de kleine Lily-Rose en de mama goed recupereren en snel naar huis mogen.