image

image

image

image

Vandaag was de pechdag … ventiel van band kapot gegaan tijdens ’t oppompen, dus nieuwe binnenband moeten steken. Maar die binnenband bleek net niet het geschikte type waardoor hij niet opgepompt raakte, terug de oude gemonteerd. Maar tevergeefs, een band afsluiten met enkel dat zwart dopje lukt dus niet.
Na enkele tijd kwam er dan toch een ridder op zwarte moto die de domme prinsessen eens zou redden, maar tot zijn grote verbazing was het probleem groter dan de onhandigheid van de vrouw en kon hij enkel de uren van de trein tevoorschijn toveren op zijn glazen iBol.
Gelukkig konden we -onderweg naar t station- nog een fietser aanklampen. Deze kon ons ook op minder katholieke wijze van lucht voorzien.
De rest van de route was charmant, leuk en nog pittoresker dan gisteren (zolang ik maar niet naar de bewuste band keek).
En we eindigdem in Senlis (waw-effect) een prachtig stadje net uit de middeleeuwen (ik vroeg me even af waarom we naar Parijs wilden).
95km op de teller, nog 80 te gaan.

Het weer valt mee, geen regen meer na dag 1, maar in België was het vandaag denk ik wel beter. Ik hen vandaag mijn jas welgeteld 2 minuten uitgedaan (om snel op dat gedacht terug te komen)

ps. Valt het op dat mijn helm op alle foto’s scheef staat, ik heb er echt een nieuwe (mooie) nodig.