Afstand 23km – Bestemming Marinhas (Portugal) – Overnachting Albergue municipale

Toen we deze reis planden, mikten we op een gematigd jaar, de zomer in het noorden en de winter in het zuiden. En inderdaad … in juli en augustus die we doorbrachten in Engeland, Schotland en Ierland hebben we het niet super warm gehad. Onze zomer begon in september in Frankrijk. Maar dat we eind oktober nog in de zee zouden springen … op een verlaten strand … dat hadden we niet echt verwacht …  plezant dat we nog enkele dagen zomer kado kregen. 

Wat de winter zal brengen dat is nog een vraagteken, maar dit pakken ze ons alvast niet meer af.

Deze dag bracht weer veel leuks … eten op een keienstrand ( waar Liv natte keien op haar gezicht legde om af te koelen). 

Onderweg … terwijl we zwoegden door het mulle strandzand … kwamen we nog een hondje tegen, dat ons volgde, en maar bleef volgen.

En zelfs Bjeurn en ik, die geen hondenmensen zijn (en dat is deze reis zeker niet veranderd … integendeel), zijn helemaal vertederd.

Ondertussen heeft het beest een naam “Manus”, bleef hij de hele namiddag bij ons en nu ’s avonds heeft hij zich strategisch tussen de fietsen gelegd om te slapen. 

Ik hoop echt dat hij morgenvroeg weg is … want de kinderen willen hem graag houden … en alhoewel ik geen hondenmens ben en dit beestje stinkt naar hond, vind ik hem echt wel de max.