Voila, eindelijk staat onze langverwachtte ingebouwde-buro-achter-halve-wand-er. Jammer dat we dit klusje weer hebben uitgesteld tot de laatste 3 maand dat we hier wonen. Want ik zit hier nu op mijn ingewerkte buro en ’t is geslaagd, al zeg ik het zelf.

1. Hoe het was … onveilig en rommelig (de buro is al weggehaald, maar kunt ge ’t u inbeelden hoe schoon ’t was met alle computerdraden)
Van verbouwen moet je houden

2. Een MDFplaat ertussen … helemaal niet evident om dit op maat te zagen. Menig mal werd gemaakt, menig vloek werd geuit, menige uren werden hieraan gespendeerd. En als ge u afvraagt waarom we bovenaan nog een horizontale strook hebben gezet … ja, we hadden ons misteld en het hout op de verkeerde hoogte laten zagen.
Van verbouwen moet je houden

3. Gesiliconeerd en dichtgeplamuurd. (rechtboven in de foto hangt de schommel van de kinderen in geval ge ’t u afvroeg).
Van dit resultaat waren we niet content. Het open effect in onze living was precies weg en we vonden het niet zo schoon. (neen we hebben nog steeds geen deftige verlichting en die zal er ook niet meer komen)

Van verbouwen moet je houden

4. Wit geschilderd, kwestie van terug ruimte te creëren
Van verbouwen moet je houden

5. En hier is den buro
Van verbouwen moet je houden

En wat hebben we geleerd

  • het is handig als je op een verfpot een etiket plakt met daarop waarvoor je hem gebruikt hebt, want ik weet begot niet meer welke pot de badkamerverf, gewone verf, MDFprimer, gewone primer, lakverf voor de deuren …. is.
  • Afplaktape met zo’n plastieken folie eraan is zeer handig.
  • In de laatste afwerking kruipt gigantisch veel tijd
  • Manman … ik zal onze loft missen