Onder het moto “Maak van alles het beste” besloten mijn zus en ik om onze wijsheidstanden samen te laten trekken … dat moet wel leuk worden.

Het begon al goed … zie maar naar onderstaand extract uit een mail die ik van mijn zusje kreeg (Day’s of our lives-fans –zoals wij– zien hier zeker de humor van in)

ps: vind je niet dat de dokters van Imelda perfect zouden passen in Days of our Lives?

hihi, wie is de knapste?

De voorbereidende afspraak viel in elk geval al mee.

Dat de dokter mij meer dan een half uur liet wachten (waardoor mijn parkeergeld serieus de hoogte inschoot) vergaf ik hem (ik kon in de wachtzaal immers van een grappige moeder-zoon conversatie meegenieten … ik zag echt mezelf en Vic 12 jaar later)

De dokter was een zeer sympathiek man. Hij vond het wel grappig dat mijn zus en ik de ingreep samen zouden laten doen en vertelde dat we samen in een kamer mochten liggen zodat we naast elkaar konden wakker worden.
Hheel even balanceerde hij echter op ’t randje toen hij zei” Jij bent de oudere zus, zeker!”
Ik wist niet of ik me beledigd moest voelen of niet … maar aangezien ik effectief wel 4 jaar en 2 kinderen ouder ben, vergaf ik hem deze tactloze opmerking.

Uit de foto’s die hij nam bleek dat ik maar 2 wijsheidstanden heb, in tegenstelling tot de zus die er 4 heeft. Ik heb misschien wel meer rimpel, maar waarschijnlijk toch minder miserie de komende dagen ;-) *stout*

Morgen worden wij samen in ’t ziekenhuis afgezet door onze chauffeur

Nuchter (ik krijg al honger als ik eraan denk)

Met lectuur

Fototoestel (om ne foto te trekken met onze blote billen in ’t operatiepakje, en na de operatie als we zijn ingepakt als paasei)

Om daar nog eens goed te slapen (en eens te kijken of we de narcose kunnen weerstaan en van 10 to 1 kunnen tellen zonder in slaap te vallen)

De dagen nadien had ik al boemestevol ingepland… gaan klerenshoppen, een verjaardagsfeest en dan nog wat noodzakelijk kwaad.

Maar omdat iedereen me zei dat ik dit alles wat onderschatte heb ik maar de helft van de activiteiten geschrapt, natuurlijk -jammer maar helaas- weer het leukste, ’t shoppen.

Mijn zusje heeft ervoor gekozen om haar héél ’t weekend op te sluiten met haar stikmachien, ik koos ervoor om Vic zijn verjaardagsfeestje dat weekend in te plannen en ik hoop echt dat ik me dat niet zal beklagen (ik ga alvast verkleed als hamster).

Maar soit, de drinkyughort, soep en ’t ijs zijn besteld … en wij hebben er zin in.

MORAAL VAN HET VERHAAL
We maken er het beste van, gelieve u dus te onthouden van alle gruwelhistories. Dit is pas toegelaten in mijn volgende post, wanneer ik mijn ervaringen zal spiegelen aan mijn hooggespannen verwachtingen ;-)