Liv is bij de moeke blijven slapen. ‘t was blijkbaar voor allebei heel goed meegevallen, ondanks het sadistische spelletje dat de moeke met Liv speelde… de tuttenafpakker!!!

In de namiddag zijn Liv en ik naar een draagdoekenworkshop gegaan. In plaats van met een pop -zoals de rest- mocht ik met Livke experimenteren. En Liv vond dat allemaal OK, ze was weer Mega-Flinki

Toen we Liv op haar buik legde merkten we verbaasd het volgende op. Liv doet haar eerste pogingen tot kruipen. De poep gaat de lucht in, en met haar handjes probeert ze zich vooruit te trekken. ‘t kost haar wel veel moeite, en ze nog gaat geen centimeter vooruit.

Bij kind en gezin zeiden ze dat Liv snel zal beginnen rondkruipen en alhoewel we het ons nog niet zo goed kunnen inbeelden, kunnen ze wel eens gelijk hebben.

…gedaan met ‘t schoon leven dan, dan moeten we meer beginnen kuisen, ons appartement Liv-proof maken en haar altijd goed in ‘t oog houden.

Ook in het rollen begint ze interesse te tonen, maar den techniek heeft ze toch nog niet helemaal beet. Als we haar dan een beetje helpen en ze doet een rolletje, dan verschiet ze zo hard dat ze begint te wenen.