Gelukkig dat Liv nog 2 kansen heeft om de sint te zien, want vandaag heeft ze er los doorgeslapen. Ze heeft zowat het grootste deel van de dag geslapen. Geen wonder na een vermoeiende week. Maar Bjeurn en ik hebben goed opgelet.

Nu kennen we alvast de beste plek om de sint op te wachten voor volgend jaar (nu stonden we niet zo goed). Verder was het wel grappig. Blijkbaar is de sint 5 jaar geleden in het water gesukkeld bij het uit de boot stappen. De presentator kon het niet laten om wat ferme sneren daarover te geven, best wel grappig.

De show stelde verder niet veel voor. Een piet met verschrikkelijk irritante stem schreeuwde maar in de micro en na een tijd begon ze tot ons afgrijzen nog te zingen. Het geluid was niet zo goed geregeld en de boxen piepten verschrikkelijk.

Gelukkig maakte schepen Krist’l Strubbe met haar verschijning alles goed (toch voor de papa). De vorige schepen van financiën zit blijkbaar in de zak van zwarte piet, hij is stout geweest en moet van de roe krijgen.

Vanaf vandaag slaapt Liv in een groot bedje ipv in de draagmand van de koets. Hopelijk gaat ze daardoor wat liever in bed.