Héhé gisteren misschien een beetje te voorbarig en positief geweest. De voorbije nacht was lang en heb ik voornamelijk met Liv in de zetel doorgebracht. Deze morgen was Livke ook weer droevig (klinkt wat mooier). Uit pure miserie het huishouden laten liggen en ‘t stad ingetrokken met de draagdoek. Ik ben naar de bib babylectuur gaan halen, misschien vind ik daar de gouden tip in ;-). En ik heb mezelf ook eens getrakteerd op ne lekkeren ijs. Ik kwam Elke Janssens in ‘t stad tegen met haar tweeling, hoe ze dat doet is me een raadsel, chapeau.

Liv heeft vandaag wel goed gedronken, dus ik ben vol goede hoop voor de nacht.

Vanaf morgenavond proberen we weer iets nieuws en dan gaat Liv aan de “Omeprozale”. Na de vorige pogingen die geen effect lijken te hebben (venkelthee laten drinken, gaviscon toedienen, venkeldruppels 3* per dag, aangepast menu voor de mama tegen de krampjes, meer aanleggen om melkproductie op gang te krijgen, stoppen met drinken van koemelk) hopen we dat dit lukt want onze inspiratie geraakt uitgeput.

Maar het is niet allemaal kommer en kwel, we hebben nog altijd ons geheime wapen “de draagdoek”. En als Liv even vergeet te wenen is ze zo’n schatje. En als ze dan wel weent kan ze zo’n lief pruillipje trekken :-).

Ik ga nu het eerste deel van de nacht inzetten, Liv is mooi aan het knorren.