Een vrij dagje, om thuis wat in orde te brengen en een feestje voor te bereiden, maar toch … ik kon uitslapen tot 7u (en als ik echt decadent wou doen, zou 7u10 ook nog wel lukken)

Maar dat was buiten de buren gerekend … om 6u ’s morgens begon er een auto-alarm te loeien, en dat bleef maar loeien en loeien en loeien. Na een half uur te mopperen tegen Bjeurn ben ik dan toch maar opgestaan.

Brief

Alarm

Om een nors briefje te schrijven om onder de ruitenwisser te steken. Ik moet zeggen, ik voelde de neiging om ook nog ne goeie sjot te geven tegen de bewuste auto … maar ja, veel zou dat niet helpen natuurlijk.

Om 9u05 (na 3 uur hels kabaal) … toen ik net uit de apotheker stapte met oordopjes in mijn sjakosh stapte een vrouw uit het huis recht tegenover de auto, naar de bewuste auto !!!!
In paniek omdat haar alarm afging … “heeft er iemand tegen mijnen auto gezeten !?” vroeg ze me.

“Neen, snauwde ik, dat alarm is al vanaf 6u aan het afgaan en gisteren heeft het ook uren staan loeien”
… ik denk niet dat het haar echt doordrong dat ze de buren met haar defect auto-alarm last bezorgt.

Zeer zeker potdoof en waarschijnlijk ’te stom om dood te doen’.
Ja … ik ben nog steeds lastig !!! (zoals je waarschijnlijk wel kan afleiden)

Maar mij gaan ze niet meer liggen hebben, ik heb 4 paar oordopjes en nu weet ik haar wonen. Ha