We namen afscheid van het Conickplein (met de leuke gebreide tafeltjes, volgens Liv)

image

Direct kwamen we in de Antwerpse haven.
Fina, Esso, Total, Solvay, containerterminals, de grondverzakking aan de Scheldelaan …we hebben het allemaal gezien.
Een heel lang stuk haven, een totaal andere -ietwat surrealistische omgeving.
Bruggen die niet toe schijnen te gaan maar sluizen die een alternatief bieden. Ik hou wel van de haven … met weemoed aan de tijd dat ik in Bayer mijn eindwerk deed, zwaaide ik naar mijn oud kantoortje.
Maar het bleef wel duren, ter hoogte van BASF mocht het toch wel stoppen.

image

image

image

image

Vervolgens reden we de rustige polders van Zeeland in op zoek naar een estaminet maar we hebben het op een warm watertje vanuit de drinkbus moeten houden.

image

Alhoewel ik kamperen enkel als noodoplossing zag, reserveerden we er gisteren al één.  Den Inkel (met nabij zwembad … zeer belangrijk voor de kinders) maar helaas zonder restaurant (zeer belangrijk voor de ouders)

Onderweg oefenden we ook wat op ons Hollands.  De kinders zijn er hartstikke goed mee weg.  Angstaanjagend. 

Iemand vroeg me in de commentaren naar de ervaring met de weehoo.  Wel … vandaag was er constant ruzie om in de fietskar te mogen zitten ;-)

image

image

AFSTAND: 61km