We maakten wat beginnersfouten. Naar huis rijden op een zwart weekend … fout, fout, fout!!!
Denken dat je wel chambres d’hôtes vindt zonder reserveren … mispoes!!!

We reden dus maar door tot een uur of drie in de nacht. Een middagdut doen de kinderen van ons niet graag en nu dus ook niet. Onze jongste sloot pas rond halftwaalf de ogen en de oudste gaf pas om één uur op. Dat belooft een toffe dag morgen (not).

We hielden ons maar bezig met het observeren van onze medereizigers. De knalgele hummer met 2 jetski’s en 3 quads achteraan won de verkiezing van de decadentste.

Wat opvalt is dat veel mobilhomes nog een vespa meenemen of zelfs gewoon ne Smart in een aanhangwagen mee trekken. Of als je echt eens zot wilt doen, een buggy, zoals deze hier op de foto.

Ook vragen we ons af hoe we volgend jaar alles gaan meekrijgen, we merkten op de camping namelijk op dat we nog niet volledig geëquipeerd zijn, maar onze auto zit wel helemaal vol.
Een aanhangwagen met mogelijkheid om fietsen erop te zetten lijkt voorlopig de grootste kanshebber.

Verder verwonderderen we ons erover dat er op een afstand van 250km geen diesel te verkrijgen was … en we waren content dat wij ne naft bezitten.

Aan het wegrestaurant spotten we ook nog Tine Embrechts en 3 van haar stoere vriendinnen.
En we mochten zelfs de billen van één van die vriendinnen bewonderen toen die nietsvermoedend in haar onderbroek flaneerde.
Het hoogtepunt van een niet zo memorabele dag.

image

image

image

image

image

image