Afstand 41km – Hoogtemeters 256 – Bestemming Rosslare (Ierland) – Overnachting St Margaret’s Beach Camping and Caravan Park

Na afscheid van Ellen en Sil, onze hosts van gisteren vertrokken we weer voor een rustig dagje fietsen.

Een toffe rit zonder al te veel hoogtemeters, we hadden zelfs een deel vlak!!!

De kinderen amuseerden zich met een truukje dat ik ooit van een babysitter heb geleerd … fluiten op een rietje. Alhoewel Vic zich in de voormiddag vooral frustreerde op het feit dat hij het niet kon … we waren allen opgelucht toen ook hij het onder de knie had.
Al snel kwamen we aan op de camping, dat was weer al even geleden, maar ’t bleek een goeike voor trekkers als wij … op 5min wandelen van de zee (langs een pittoreske weg), gratis wifi dat een bereik heeft op de ganse campsite, sympathieke uitbaatster, binnenkeuken met fornuizen, waterkoker, toaster, binneneetzaal met stopcontacten aan elke tafel die vrij te gebruiken zijn, goei douches waar je niet voor moet opleggen, … en sympathieke mensen. Enige minpunt voor Liv, geen speeltuin.


Na een kaartspelleke maaltafels, konden we eindelijk naar de zee. Eindelijk zeg ik, want Liv wou al zolang haar balonnen met zand vullen om zandmannekes te maken.


Die kleren bleven trouwens niet lang aan … onze kinderen trotseren de zee, ook al is het maar 18°C.