Liv in de Adriatische zee

Vandaag plopte de taak “Bel naar zwemjuf Els voor privéles Liv” naar voor.

 

Liv staat immers al sinds haar 3 op de wachtlijst. De eerste keer maakte ik zelf een flater, ik schreef Liv in op de wachtlijst voor de lessen van den bond, maar dit bleek op een dag die we eigenlijk niet konden. En daarmee waren we een half jaar verloren.
Dan zette ik de kinders op de wachtlijst van de zwemclub en na 10 maand staat ze toch al op plaats 33!!!!!
In tussentijd zette ik de beide kinders ergens anders op zwemles, maar dat was op een vrijdag om 16u en dat bleek zo moeilijk te combineren met ’t werk, dat ik voor ’t volgende seizoen niet opnieuw inschreef.

Nieuwe opties zijn

  1. terug inschrijven bij den bond (maar onder de week, dat zie ik feitelijk niet zo goed zitten)
  2. wachten op de zwemclub (maar nog 32 wachtenden voor ons, dat klinkt lang)
  3. privéles (maar dat is dan weer duur).

Ik besloot optie 3 te combineren met optie 2.

Dus vandaag belde ik naar juf Els … vanaf september krijgt Liv privéles (aan €13 per half uur), hopelijk is ’t een snelle leerling.

En hoe zit dat bij jullie kinders? Gaan die op zwemles, of leer je het hen zelf?
Is dat bij jullie ook zo moeilijk om de kinders op zwemles te krijgen ???
En van welke leeftijd kunnen ze zwemmen?