42 jaar – 42 km

Dag loopvrienden.

Op zaterdag 23 april, word ik 42 jaar. Deze symbolische leeftijd zou ik graag vieren met een marathon in jullie gezelschap.

Geen paniek, ik verwacht niet dat jullie een volledige marathon mee lopen (maar dat mag natuurlijk wel).

Het concept gaat als volgt. De marathon wordt opgedeeld in 4 lussen van ongeveer 10,5 km. Jullie kiezen zelf hoeveel toertjes willen doen en wanneer jullie aansluiten. Start, finish en bevoorrading zijn telkens bij mij thuis. Geen bevoorrading met gellekes, maar wel met anders lekkers zoals mattetaartjes, banaan, winegums, … Na de beëindiging van de marathon vieren we verder met een hapje en drankje.

Om 8u30 begin ik te lopen. Het marathontempo zal naar schatting rond 6:30 per kilometer liggen. Hieronder vind je een geschatte planning van de starttijden. Er zal wel wat speling op zitten, maar het animatieteam ter plaatse zal jullie wel opvangen.

Ik trainde al voor 5 marathons, maar bereikte slechts bij 3 daarvan de start (en finish). Amsterdam, Parijs en Wenen, staat al op het palmares. Nu hoop ik daar ook Elewijt bij de kunnen zetten.
Ik zal jullie in elk geval nodig hebben. Een hielpeesplaatontsteking speelt me al een tijdje parten, en ik deed ook nog een coronake in de zware trainingsweken, waardoor ik wat belangrijke trainingen geskipt heb.
Maar in jullie gezelschap acht ik het nog steeds mogelijk (en verantwoord)

Oh ja

  • kado’s zijn niet nodig
  • als je nog iemand wil meenemen, ik ben iemand vergeten, ik had geen contactgegevens van iemand die wilde meedoen, dan mag deze link gedeeld worden
  • je komst graag laten weten hieronder in de commentaren, als je weet welk toertje je mee wil lopen, mag je dat ook melden (niet bindend, gewoon om een gedacht te krijgen)

Praktisch

Adres

Villa Edelweiss
Victor Servranckxstraat 1
1982 Elewijt

Contacts

Annelies
0473 333 669
annelies.claes@gmail.com

De route

Planning

Aftellen

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Sfeerbeelden