fotoshoot pino hase

Vanaf juli 2016 tot en met augustus 2017 fietsen wij Europa rond met ons gezin. Dit doen we op 2 Pino Hases die we tweedehands kochten.

Momenteel zitten we volop in de fase van het dromen en plannen.
We rekenen met 50-60km per dag, en 5 fietsdagen per week. Wat neerkomt op een totaal van 15000 km, waar je al wel ergens mee geraakt, maar nog niet overal waar we zouden willen.
Voorlopig denken we al zeker aan UK  (tijdens de zomermaanden), Spanje (om te overwinteren), Zweden, Finland (en op 21 juni willen we op de noordpoolcirkel staan), en we zouden het leuk vinden om ook wat kilometers te overbruggen per boot.

Overnachten zal voornamelijk in de tent gebeuren, alhoewel we waarschijnlijk ook wel eens in een echt bed willen slapen. Couchsurfing, jeugdherbergen, … zullen we dus ook wel uittesten.

Ondertussen staat ook onze paklijst (althans hoe we nu denken dat deze er zal uitzien) online. En het is ook de bedoeling dat we zo’n google maps kaartje plaatsen waar we onze reisroute op tonen.
De route is volop in verwerking, dus dat kaartje zal er binnenkort wel komen. Wel zijn we al tot de conclusie gekomen dat zelfs 14 maanden kort zijn en dat alles zien dat we willen zien niet mogelijk zal zijn.

En ik ben ook al maanden mijn hoofd aan het breken over mijn kledij. Gaan trekken dat is één ding, maar eruit zien als een trekker … dat is iets anders.

De blogposts die verschijnen over dit avontuur en zijn voorbereiding, vind je hier