En het schooljaar is weer begonnen … ik zit nu in het tweede jaar photoshop … vanaf nu zou het een héél pak boeiender moeten worden.

F. de lerares is gelukkig ook nog steeds van de partij (wat slijmen, want ze leest misschien mee). Omdat F. nogal onpersoonlijk klinkt noem ik haar vanaf nu Jasmijn (hopelijk kan ze haar daar een beetje in vinden)

Verleden week moesten we mislukte foto’s meebrengen naar de les en ze corrigeren. Mijn ervaring is echter dat je van een slechte foto bijna nooit ne goeie kan maken, maar verbeteren is wel dikwijls mogelijk.

Deze les experimenteerden we met collage’s à la David Hockney.

En dit was het resultaat .
De eerste foto is eigenlijk niet volledig af, ik had er nog een leuk randje aan willen maken. De tweede foto, daar ben ik contenter van … ’t is ook een foto dat ooit door een fotograaf getrokken is naar aanleiding van een artikel in Vacature.