Nu eens een receptje van mij (eigenlijk laat ik beter de eer aan mijn mama -> ik heb haar al voorgesteld om gastblogger te worden met haar fantastische snelle receptjes, maar dat zag ze precies niet zo zitten … een waar gemis voor jullie)
- Kerstomaatjes (ja Tom, ik weet het, ik schrijf het normaalgezien altijd fout, ik weet nochtans wel hoe het moet)
- Groenteburger (van Iglo ofzo = lekker)
- Patatjes
- (Wortels, boter, melk)
- look, peper, zout (muskaatnoot)
- Ketchup
- Patatjes schillen en op het vuur zetten (als uw kinderen ook geen tomaten lusten, net zoals de mijne, schil wat wortels en doe ze bij in dezelfde pot)
- Tomaatjes in vuurvaste kom, besprenkelen met olijfolie en goed kruiden met peper, zout en look (natuurlijk gewoon uit een kruidenpotje en niet vers want het moet snel gaan hé)
- Tomaatjes in oven op 180° tot ze openbarsten
- Groenteburgers bakken
- Patatten en wortels afgieten
- De wortels en enkele patatten verwerken tot wortelstoemp (wat melk, boter, peper, zout en muskaatnoot erbij)
- Serveren met een goei portie ketchup
Leave A Comment