De sint is nog niet gepasseerd, maar wij begonnen vandaag al aan de voorbereidingen voor de adventkalender. Al weken spaarde ik WC-rollekes (want de kinders doen hier graag aan WC-rolletjesknutselen) en vandaag kwamen ze van pas. Met 2 schoendozen, 24 WC-rollekes, restjes behangpapier, washitape en schilderstape knutselden we dit.

IMG_20131114_142358

Nu rest nog mijn taakje … het vullen van de rollekes met een kleine verrassing (snoepjes, haarspeldjes, kleine dino’tjes, briefjes met een ‘mop van de dag’, …) maar geen paniek, ik heb nog een halve maand tijd.

Kleien, dat was de volgende activiteit die de kinders eens met mij wouden doen (ze hoopten waarschijnlijk dat ik net zoals Joke van het sport en creakamp een talent voor knutselen ging tevoorschijn toveren).
Gelukkig bestaat er pinterest, zodat ik toch een beetje voorbereid kon starten.

Kleien

Kleien

IMG_20131114_153026Het smaakte naar meer, gelukkig maar want ik heb nog een blok klei van naar schatting 4 kg over.
Ik moet alleen tegen de volgende keer alle slakken en aanverwanten mijn huis uit zien te krijgen.