Afstand 52km – Hoogtemeters 444 – Bestemming Hammarby  (Zweden) – Overnachting bij Anders en Ewy

Na 9 dagen Stockholm weer op de fiets … ik was vergeten hoe zwaar die fiets was, ondanks de goede omstandigheden (wind in de rug enzo) was het geen gemakkelijke rit.

We hadden ook wat pech … een platte band en een versleten buitenband die vervangen moest worden. 6030 kilometer reden we met deze buitenband … dat is blijkbaar de afstand die ze meegaan.

   

   

De rit was nog door vrij bewoond gebied, misschien zijn we nog niet in het mooiste stuk Zweden. We zagen wel een alpineskipiste, met ook een downhill voor mountainbikes en zelfs één voor downhill cars… grappig zicht, zo’n 100m hoge piste (gemaakt op een helling die opgehoogd werd met steenafval).

We werden nog eens bij Anders en Ewy ontvangen en dit keer konden we wel blijven slapen. Het was een gezellige avond waarin we ook hun dochter en haar familie ontmoetten en weer veel te weten kwamen over het leven in Zweden.

Heerlijke dag … de fietsdrive komt weer helemaal terug … we gaan van de laatste 2 maand die zijn ingegaan nog iets tof maken !!!!