Info-avond in de kribbe, ik wist niet helemaal waar ik me moest aan verwachten, maar ‘k vond het wel spannend… echt een oudercontactgevoel.

Maandag gaat Liv immers over naar een nieuw groepje “de kruipers”. Liv is de oudste van haar groepje en dat valt wel te zien aan de namen van de groepen. Nu naar de “kruipers” en in maart naar de “lopers”. Liv loopt nu nog niet, maar haar vriendinneke Noémie bijvoorbeeld al een dikke maand.

’t zal wel veranderingen met zich meebrengen voor Liv. Stillekesaan naar één dutje per dag, leren drinken uit een beker (zo ene zonder teut), ….

Verder hebben we ook filmpjes gezien van onze kindjes, je zag dat Liv de camera al gewoon is, altijd keek ze recht in de lens.

Wat ook leuk was, dat ik de andere ouders eens leerde kennen. Ik kom bitter weinig in de kribbe (Bjeurn brengt en haalt Liv praktisch altijd) en ken dus bijgevolg weinig kindjes en nog minder mama’s en papa’s.  Vandaag was dus de gelegenheid om eens kennis te maken. Uit de gesprekken met de mama en papa van Alexi en Noémie heb ik toch wel beseft dat wij chance hebben met een goede eter als Liv. Ze schrokken zich nen bult als ik zei dat Liv nooit uit zichzelf stopt met eten en praktisch nog nooit iets in haar fles heeft overgelaten.

Verder is Liv in de creche gekend als die vrolijke meid met de grote blauwe ogen. Ook leuk om te horen.

Mijn eerste oudercontact met een goed gevoel achter de rug. Goed begonnen….