Regelmatig word ik op ’t werk opgeschrikt door kastanjes die op mijn onze container vallen. Een container onder een kastanjelaar … niet zo’n goed idee.

Wel een goed idee … kastanjes gaan rapen en er iets lekkers mee maken. Gepofte kastanjes en een kastanjesoepke … ik zie het volledig zitten.

Receptjes vind ik wel op het web (alhoewel dat toprecepten altijd mogen gepost worden), maar wat ik niet vind is het volgende … wanneer zijn kastanjes klaar om gepoft/gekookt te worden? Vanaf ze van de boom gevallen zijn, of nog wat langer laten drogen? De kastanjes proeven immers nog wel wat bitter.

Weet iemand hier raad mee?

Ah … nu ik toch om raad vraag … ik heb nog een totaal andere vraag. Weet iemand waar je een kinderstoel op tooghoogte kan vinden? Niet van die hangstoeltjes, want dat hebben we en dat is eigenlijk een vuiligheid.