hoesjes

Mijnen baas zal content zijn, ik heb eindelijk een gsm-zakje. En wat voor één ;-) … een zelfgemaakt in een afgrijselijk stofke (dat vindt Bjeurn alvast en dat zal mijn baas dan ook wel vinden, aangezien hij ook van het mannelijk geslacht is).

Ik heb deze tutorial bij Eleleo gevonden en goedgekeurd. Ikzelf echter moet wat meer moeite te doen om mijn stofjes deftig (recht) te knippen (vooral dat van het brillenzakje is nogal scheef).
Het leuke aan deze zakjes is dat ze vrij stijf zijn. bij ’t brillezakje heb ik met stijve stoffen van IKEA gewerkt en het GSMzakje heb ik een tussenlaag met stijve stof tussengezet (zoals in de tutorial ook aangegeven).

Wat wel opmerkelijk is, is dat de stiksels op niets trekken. Hoe ik ook probeerde, ik kreeg de spanning niet goed (ik heb het machien zelfs van een likje olie voorzien een tijdje geleden) … ofwel waren de stikstels bovenaan niet goed, ofwel trok ’t vanonder op niks. Als je ze bestudeert, zie je ook dat ze niet proper zijn, steken overgeslagen, niet allemaal even groot …. in elk geval ’t trekt er niet op.
Ligt het aan het machien (ne plastieken Toyota)? Kan het liggen aan het garen? Ik weet het niet … de ervaren rotten mogen me alvast hun goede tips geven … of hun vermoedens uiten op wat er misloopt.

Zichtbare stiksels zijn dus voorlopig niet meer aan mij besteed (en daarmee schuif ik het project “kleedje” weer wat verder de kast in)

Maar den tutorial … nen aanrader dus.