Lang geleden dat ik het over sport heb gehad. Ik was immers –door de fameuze val– een maand en half geblesseerd. Hoewel er nog steeds een zwelling met gevoelloze plek is heb ik het gevoel dat ik terug klaar ben op het lopen terug op te pikken. Laat ik nu echter geen energie hebben (opnieuw gaan werken is een serieuze aanpassing)

Maar de moment is gekomen … Bjeurn zijn triatlonploegje voor de Business Trio Triatlon heeft geen zwemmer meer, en ik ga invallen.
1,1 km ongetraind zwemmen in de vaart … ’t zal een uitdaging zijn. Maar we gaan niet voor de overwinning, als ik heelhuids en niet als laatste (al is dat misschien al hoog gegrepen) aan de finish kom zal ik al content zijn.

En aangezien ‘De Leuke Bende’ voor ’t eerst in 4 jaar past voor de Ekiden, heb ik me ineens maar voorgenomen om ‘Dwars door Mechelen’ eens mee te lopen. Iemand zin om mee te doen?

Zozo … dat is al het belangrijkste … de goede voornemens zijn al gemaakt … nu nog de uitvoering.