Wenen Marathon – Week 9/18 – de week waarin het minder ging

2017-10-24T22:38:31+00:00februari 7th, 2016|Categories: Uncategorized|Tags: , , |2 Comments

Wat er deze week gebeurde, dat kan ik moeilijk vatten. Wegens andere plannen liep ik deze week niet van en naar het werk … wat inhoudt dat ik 2 andere tijdssloten moet vinden om mijn trainingen te doen.
En dat had (met moeite weliswaar) best kunnen lukken, maar ik vond de energie niet.

Ik ging deze week 3 keer lopen en het ging van geen kanten. De eerste keer lachte ik het nog weg, de tweede keer was met Liv (dus dat is altijd wel chill, telt misschien zelfs niet mee) maar de derde keer moest in onderweg zelfs pauzeren op een bankje.

Ik was vandaag van plan om nog te gaan lopen … ik had zelfs mijn loopkleren aan … maar ik voelde dat ik moe en slechtgezind was … dus ik deed die kleren uit en nam in plaats daarvan een goed warm bad.

Volgende week hopelijk beter … want het gemakkelijke deel is achter de rug, volgende week starten de 6 zware voorbereidingsweken, met duurlopen van meer dan 20 km.

Voor een impressie van de loopweek maakte ik weer het youtube-filmpje … niet zo lang, want niet zoveel gelopen (en de rest van Liv haar moppen heb ik eruit geknipt) … veel plezier ermee

De cijfers

Aantal kilometers gelopen: 40 km
Gewicht (gemiddelde van week): 58,7 kg

Training 1: Lopen van een natuurpuntwandeling met vriendin
16.84 km – 2h:05m:22s – 07:27 min/km

Training 2: Avondloopje met Liv
5.36 km – 41m:03s – 07:40 min/km

Training 3: Mislukte duurloop
18.05 km – 1h:54m:27s – 06:21 min/km

 

2 Comments

  1. Le petit requin 13 februari, 2016 at 22:17 - Reply

    Maar als ik het goed begrijp heb je nog altijd meer gelopen dan je volgens het schema eigenlijk zou moeten doen? Valt dan toch wel nog mee voor een slechte week, niet? (al snap ik – op mijn eigen niveau ;) – de frustratie wel).

    • Annelyse 13 februari, 2016 at 22:38

      klopt, maar het frustrerende is dat ik gewoon voel dat ik veel minder energie heb dan normaal

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.