Wakker worden?

2017-10-24T22:39:38+00:00mei 31st, 2011|Categories: Uncategorized|Tags: , |9 Comments

shot_1298238634820

Ik krijg een hele tijd geleden een Philips wake-up Light wekker kado … het enige dat ik moest doen is een blogstukje hierover schrijven … wat ik een eerlijke ruil vind.

Ik was al een tijdje benieuwd naar deze wekker met zonlicht … ik moet echter bekennen dat ik hem niet super veel heb gebruikt in combinatie met de lamp* … gewoon omwille van het feit dat Bjeurn nog een uur langer in bed mag blijven liggen dan mij.

Maar wakker worden … dat valt dus altijd tegen (zeker om 5u50) … zelf met een (al dan niet gesponsorde) Philips wake-up Light wekker.

Slapen gaan echter … dat is altijd leuk … en zeker met een Philips wake-up Light wekker.
Ik kan ervan genieten om het licht nog een kwartiertje te laten uitdimmen als ik in bed kruip (ik word er al moe van terwijl ik dit schrijf)

Wat de wekker betreft, heb ik een gouden tip.
Kies ‘nooit’ de vogeltjes … voor je ’t weet is het lente en ben je zo gebrainstormd dat je wakker wordt bij het tsjierpen van de echte vogels … wij zijn dus in de lente overgeschakeld naar Boedha.

Voor de rest vind Bjeurn de wekker aartslelijk en vind ik dat de bediening wat intuïtiever en simpeler kan MAAR ik ben wel wreed content met deze wekker.
We hebben een betrouwbare wekker** en zoals ik ervoren al zei “het is zaaaaaalig om met de wake-up light in bed te kruipen”

 

*je kan de wekker ook gebruiken zonder de lamp

**Neenee, je slaapt er niet door … je kan de wekker zo luid zetten als je wil en alle soorten geluid (radio, mp3, vogels, koeien, ….) selecteren.

 

 

9 Comments

 1. hoow 31 mei, 2011 at 14:58 - Reply

  De mijne heeft een andere vorm en uitdimmen doet hij niet denk ik maar ik zou niet meer zonder kunnen, zeker niet in de winter.
  Ik HAAT dan ook opstaan als het nog donker is.

 2. Saskaya 31 mei, 2011 at 15:37 - Reply

  Ik heb zo’n ding lang overwogen, maar ik ben zo’n lichte slaper dat ik bij het minste getsjilp of het kleinste streepje licht waarschijnlijk klaarwakker ben. En dat lijkt me nu ook weer wat overdreven…

 3. Wiek 1 juni, 2011 at 08:53 - Reply

  Mijn ervaringen met de wake-up light zijn ook heel goed. Zowel ’s ochtends met wakker worden als met in slaap vallen, alhoewel ik de uitdimfunctie niet gebruik. De wakker-worden-met-licht-functie gebruik ik wel alle werkdagen, ook als manLief nog langer mag blijven liggen. Hij heeft er volgens mij weinig tot geen last van.

 4. jacques 1 juni, 2011 at 21:47 - Reply

  niks te melden over het kleurenpalet van uw Wake-up Light-wekker-bokaal?

 5. Krientje 2 juni, 2011 at 07:51 - Reply

  Ik gebruik zo’n wake-up light al jaren en zou hem niet meer kunnen missen. Zelfs bij een stroompanne ’s nachts blijft hij betrouwbaar (alle wekkers uitgevallen ’s nachts en ik werd niksvermoedend op het normale uur gewekt door de windgong van mijn wake-up light)
  Mijn model is dus jammergenoeg al wat verouderd, waardoor ik niet kan uitdimmen ’s avonds en ook geen ipod kan aansluiten. Zal ook eens moeten gesponsord worden…

 6. prutsen 2 juni, 2011 at 12:33 - Reply

  Ik ben al lang op zoek naar een goeie wekker voor Manlief. Maar. tot op heden heb ik er nog altijd geen gevonden waarvan hij zich niet minstens 1keer per week verslaapt. En als ik zeg verslapen, bedoel ik ook verslapen: minstens 1x per wek tot 12 à 13 u. Zou deze wekker ok voor hem werken?

 7. maaike 4 juni, 2011 at 17:56 - Reply

  hoe ist eigenlijk met de slaaptoestanden van de kids?

 8. Flavie Stikkemie 5 juni, 2011 at 10:15 - Reply

  ooooh,heb jij die mogen testen bij de Insiders??? Ik mocht niet :-) Maar mag nu wel deo van Sanex testen :-)

 9. Annelyse 5 juni, 2011 at 13:56 - Reply

  @Maaike: veel beter, maar Vic heeft echt wel een probleem. Die kan niet inslapen en die speelt dikwijls nog tot half elf. En tegenwoordig komt hij er ook dikwijls uit. Maar ’s nachts moeten we er niet meer uit behalve soms voor een tutje in te steken. Liv is er tegenwoordig rond 6u uit, maar die placeer ik dan voor ’t tv ;-) En is ’t bij jullie ook nog altijd zo vroeg?
  @flavie stikkemie: dat is niet via de insiders. Ik heb gewoon een mailtje gekregen van philips met de vraag of ik de wekker wou uittesten … natuurlijk wel!!!

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.