Random Snippets #7

2017-10-24T22:38:45+00:00juni 6th, 2015|Categories: Uncategorized|Tags: , |5 Comments

Wat gazon en een muur ... meer hebben we even niet nodig.

 

 • Op school doen ze van gezonde week (de koeken worden geband), en tot de grote frustratie van Liv doen we er thuis ook aan mee.
  Liv stelde voor om ook eens ongezonde week te doen … wat ik resoluut weigerde natuurlijk.
 • Voor de skatewedstrijd moest ik voor 1kg bloem pannenkoeken bakken, ik klokte af op 59 pannenkoeken.
  Handig om dat eens te tellen, nu weet ik immers dat het recept dat ik gebruik (200g zelfrijzende bloem, 2 eetlepels suiker, een zakje vanillesuiker, 4 eieren en een halve liter melk) goed is voor ongeveer 12 pannenkoeken.
 • Toen ik op het werk aankwam parkeerde ik mijn wagen iets te dicht tegen de haag (in de haag). Gelukkig was er niemand anders in de buurt. Maar toen ik boven kwam riep mijn collega me al direct toe “Wel de haag laten staan hé !!!” 
  Blijkbaar deed ik mijn manoeuvre net toen héél mijn eiland toevallig uit het raam aan het kijken was.
 • Wat ze op het werk enkele weken geleden niet zagen, is dat de slagboom dichtviel op het dak van mijn auto. Als de slagboom nu open staat als ik eraan kom, ik gebruik mijn badge altijd, want onze slagboom heeft kuren. Soms gaat hij dagen na elkaar niet meer naar beneden, om dan ineens dicht te vallen op mijn dak.
  Gelukkig is mijn auto al zo gedeukt door de  hagel van een jaar geleden, dat een bluts mee of minder het ook niet meer zal maken.
 • Heerlijk seizoen … de lente. Dit is de lente waarin Liv en ik al veel op onze handen hebben gestaan. Het was al jaren geleden dat ik me nog waagde aan handstand en radslag. En ik snap niet waarom … want het voelt zo heerlijk en ik word er zowaar nostalgisch van … alhoewel ik moet toegeven dat ik er in ’t begin behoorlijk stijf van was.
 • De backspace van mijn laptop hapert … zeer irritant. Zonder fouten typen, dat is de boodschap.

Snippets zijn korte stukjes, snippers.
De Random Snippets zijn een verzameling van nutteloze weetjes en gedachtekronkels die ik nog even levend wil houden voordat ze samen met de rest verzinken in de vergeetput der vergankelijkheid

5 Comments

 1. Liese 6 juni, 2015 at 20:01 - Reply

  Maar allee: dat is zo één van mijn horrorgedachten als ik zo’n slagboomding passeer. Dat dat op mijn dak naar beneden zou vallen! Het gebeurt dus wel degelijk!

 2. kaat 6 juni, 2015 at 20:11 - Reply

  Wauw, toch indrukwekkend, zomaar op uw handen staan, en uw bloesje helemaal schoon op z’n plaats ! Een natuurtalent !

 3. Jacques 6 juni, 2015 at 23:32 - Reply

  Niet alleen het bloesje, maar ook de inhoud!

  P.S. en niet denken dat ik iets dubbelzinnig insinueer, ik bedoel die groene smoothie voor beginners uit “food2run”
  ;-)

 4. Le petit requin 7 juni, 2015 at 18:03 - Reply

  Oooh, die handenstand, daar ben ik toch wel lichtjes jaloers op! :)

  En inderdaad, dat gebeurt gewoon echt, zo’n slagboom-valt-op-auto scenario’s!? Moet er niet aan denken (met onze auto zonder blutsen, al had dat evengoed sinds gisteren anders kunnen zijn met die hagelbui waar we plots inzaten).

 5. Truus 7 juni, 2015 at 23:14 - Reply

  Haha, ik deed dit weekend nog eens een hoofdstand in het gras. Ik ben de held van mijn dochters nu! En tijdens die hoofdstand vroeg ik me af waarom ik dat niet meer doe, dat is kweetniethoeplezant! En toen stelde ik me recht en zag ik 30 minuten sterrekes. Daarom dus.
  Toch, de heldenstatus is in the pocket!

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.