Random Snippets #6

2017-10-24T22:38:46+00:00april 29th, 2015|Categories: Uncategorized|Tags: , , , |5 Comments

verjaardagskado

  • Vorige week was het mijn verjaardag en het was een goede dag (ondanks het feit dat ik moest werken … en ondanks het feit dat ik aan de slechte kant van de 30-er jaren ben beland) inclusief heerlijk weer.
   ’s morgens werd ik verrast met een huis vol levensgrote marathonfoto’s van mezelf (en als je goed kijkt zie je dat dat allemaal A4’s aan elkaar geplakt zijn … nachtwerk dus voor Bjeurn) … super …  en ’s avonds werd ik mee uitgenomen op een date.
  • Uit de dozen vol spullen die ik niet meer nodig heb selecteerde ik de leukste en nam ik deel aan mijn eerste swap-avond. Dit houdt in dat je spullen die je niet meer nodig hebt ruilt tegen spullen van anderen. Het was … eens iets anders … maar ik ben er nog niet volledig uit of het voor herhaling vatbaar is.

Eind april prepareren we de vensterbankplanten #begonia

  • Ik plantte mijn vensterbankplanten … al enkele jaren op rij kies ik voor witte begonia’s. Nu hoop ik dat ik ze dit jaar niet laat verdorsten. Want het zijn ijzersterke planten, maar ze moeten wel altijd genoeg water krijgen … vorig jaar was het er rap mee gedaan.

Het cache-seizoen is mooi ingezet. Op de eerste moesten we wat zoeken ... waarschijnlijk omdat hij vlak aan een dode duif lag die we probeerden te negeren. Voor de tweede hadden we een schup nodig die we kregen van de vader van de cachelegger. En voor de

 • Het cache-seizoen is mooi ingezet. We maakten een fietstocht van 17 km (onze Vic begint dat flink te doen) en planden 3 caches.
  Op de eerste moesten we wat zoeken … waarschijnlijk omdat hij vlak aan een dode duif lag die we probeerden te negeren. Voor de tweede hadden we een schup nodig die we kregen van de vader van de cachelegger. En voor de derde moesten we goed kunnen mountainbiken en bomen van de weg sleuren om er te geraken (wie ziet de cache trouwens?)
 • Vandaag werd ik 2 keer “herkend”. Eerst zei een kennis me aan de schoolpoort dat ze mijn blog ontdekt had, daarna sprak de dame in de cafetaria van het zwembad me aan dat ze mijn blog had gelezen, waarop ze me prompt wat marathonvragen stelde.
  Ik loop niet te koop met mijn blog in het dagelijkse leven … maar ik vind het wel héél leuk als mensen die meelezen zich bekend maken :-)

Snippets zijn korte stukjes, snippers.
De Random Snippets zijn een verzameling van nutteloze weetjes en gedachtekronkels die ik nog even levend wil houden voordat ze samen met de rest verzinken in de vergeetput der vergankelijkheid

5 Comments

 1. gerhildemaakt 29 april, 2015 at 22:00 - Reply

  Super, die affiche! Wat een cadeau!
  Ik zie de cache. :-) Ah, en succes met de bloemen!

 2. Marie 29 april, 2015 at 22:02 - Reply

  De cache ligt onder de boomstam?
  Ik heb een account aangemaakt maar nog niet gezocht bij mij in de buurt.

 3. Yoko 30 april, 2015 at 07:25 - Reply

  Waauw ik word zelfs vernoemd in je blog!:)

 4. Wildcard 30 april, 2015 at 17:30 - Reply

  Wat je verjaardag betreft, alvast nog vele jaren erbij :)
  Super die poster :-) héél knap gedaan van je vriend.

 5. Le petit requin 20 mei, 2015 at 18:23 - Reply

  Nog een (heel late) gelukkige verjaardag gewenst!
  Inderdaad knap van Vic dat hij op zijn leeftijd al zo’n afstand kan fietsen.

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.