Portugal stelt niet teleur

2017-11-27T21:55:54+00:00oktober 25th, 2016|Categories: Travel|Tags: , , |5 Comments

Afstand 35km – Hoogtemeters 286 – Bestemming Viana do Castelo – Overnachting Albergue

Soms wou ik dat ik een voetganger was … toch als we op steile ( steiler dan de foto doet uitschijnen) onverharde wegen belanden.Maar die stukjes zijn dan dikwijls ook weer zeer mooi.

De rit van vandaag was de moeite. 

Bos en onverhard, heel pittoreske dorpjes.

Een idyllisch strand (Praia de Paçô) waar we alleen waren. Met een wilde zee waar we in sprongen en met golven die ons onderuit gooiden. Hoewel er een plakaat stond dat je er geen tent mocht zetten leek dit mij een zalige wildkampeerplek… en in oktober misschien nog wel te wagen. 

En op het einde een ecovia langs de kust.
En … iets wat je wel meer ziet aan de Atlantische oceaan waar er veel rotsstranden zijn… zwembaden in de zee … dat staat nog op onze bucketlist.

Portugal stelt niet teleur  … prachtig tot nu toe … hopelijk blijft het zo..

5 Comments

 1. Caro 25 oktober, 2016 at 23:36 - Reply

  De laatste twee foto’s zijn alleszins prachtig (op de eerste twee lijkt het me serieus zwoegen). En een zwembad in de zee, daar wil ik ook weleens in zwemmen.

 2. Andrée en Didier Rombaut-Mangin 26 oktober, 2016 at 08:55 - Reply

  Weg lijkt wel een zware karwei. Anderzijds fijn om jullie zo te zien genieten van de kleine dingen in het leven. Jullie lijken heel toffe mensen te zijn. Bedankt dat we jullie avonturen kunnen volgen.

 3. Kristel09 26 oktober, 2016 at 08:59 - Reply

  Wij zijn ook 1x in Portugal geweest, schitterend! Waanden ons in Zuid-Amerika (allez ja, niet dat we daar al geweest zijn, maar wat je kent van op de foto’s!), of in Afrika (eindeloze vlakten met kurkeiken, waar we elk moment een giraf, olifant etc verwachtten). En zo lekkere koffietjes met een gebakje voor 3x niks… :-)
  Fijne tocht verder!

 4. Lien 26 oktober, 2016 at 10:06 - Reply

  Viano do castello is geweldig! Daar waren wij ook deze zomer. Prachtige uitzichten. De zee was deze zomer KOUD, dus ik sta vol bewondering voor het feit dat jullie nu nog in het water springen! :)

 5. Sas 26 oktober, 2016 at 11:07 - Reply

  Whauw!

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.