Parel der Kempen

2018-11-21T17:36:24+00:00mei 24th, 2009|Categories: Uncategorized|Tags: , |5 Comments

Toen we vanmorgen wakker werden hadden Bjeurn en ik allebei hele zware benen en een héél vermoeid gevoel. Een feestje de dag voor de wedstrijd is immers niet zo’n goed idee. Het lange rechtstaan en de korte nacht had zijn tol geeist, dat was duidelijk.

Na mijn verbazend vlotte loopstart was ik aan het twijfelen of ik me bij de Parel der Kempen toch niet zou wagen aan de 8,4km ipv de 4,2km. En het wauw-gevoel overheerste op de hitte, het vermoeid gevoel en de zware benen.

8,4 km (volgens mij zelfs iets meer) is het geworden. 55min had ik ervoor nodig, de 80e plaats op 84 deelnemers had ik bereikt. En ik ben trots op mezelf (gelukkig ben ik niet al te competitief). Niet al te hard afgezien, kunnen genieten … een toffe loop met als kers op de taart een leuke deelnemersprijs (trappist of aardbeien en ovomaltinekoeken die iets minder lekker waren)

De rest van ‘de leuke bende’ (het verhaal rond de leuke bende volgt later nog wel eens) heeft de 10miles (al dan niet succesvol) gelopen.

En dan waren er nog ‘de leuke supporters’

En is er ook onze eerste gezinsfoto met vier getrokken

5 Comments

 1. rozebril 25 mei, 2009 at 08:51 - Reply

  Chapeau… zo’n prestatie na maar 1 keer trainen!

 2. Annelyse 25 mei, 2009 at 08:59 - Reply

  Twee keer trainen (ik doe het ook stiekem ;-) )

 3. Tamara 25 mei, 2009 at 09:03 - Reply

  Amai, sterk! Proficiat! Je moet het toch maar doen.

  En ow my god, nauwelijks te geloven dat je nog maar twee maanden geleden hoogzwanger rondliep: zo alweer een strak lijf! *ietsiepietsie jaloers* ;)

 4. Happy Genes 26 mei, 2009 at 22:32 - Reply

  Alvast proficiat met uw 8,4 km. Dat is niet evident na zoveel tijd niet gelopen te hebben. :-)

 5. Mme Zsazsa 29 mei, 2009 at 22:31 - Reply

  Respect seg!

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.