Onweer

2017-11-27T21:56:02+00:00oktober 23rd, 2016|Categories: Travel|Tags: , , |3 Comments

Afstand 41km – Hoogtemeters 376 – Bestemming A Guarda – Overnachting Albergue municipale 

Ik was voorbereid op een rustige nacht … maar dat was buiten het onweer gerekend. Combinatie van wind, bos, onweer, zeer hevige regen en onze niet helemaal waterdichte tent … daar hou ik niet zo van. Ik was tochwel wat angstig … gelukkig had ik een man naast me die (zei dat hij) er heel gerust in was, en kinderen die door alles doorsliepen. En op één of andere manier heb ik dan ook zalig geslapen.

En de volgende dag stonden er weliswaar plassen in de tent (nadeel van een geïntegreerd grondzeil), maar de slaapcompartimenten waren droog gebleven.

De rit was vrij vlak, en het weer veel beter dan voorspeld. De zee is woest en Liv is enorm onder de indruk van de hoge golven.

Ondertussen spenderen we onze (voorlopig) laatste  nacht in Spanje… We zouden vandaag normaal de veerboot over de rivier Miño naar Portugal nemen … maar die vaart niet op maandag. In plaats van 10 minuten op een ferry te zitten zullen we morgen 28km fietsen tot aan de brug over de Miño en terug. Gelukkig dat we de tijd hebben.

In de albergue zitten nog 4 andere personen (en die zijn nu allen op restaurant), en we hebben een slaapzaal voor ons alleen … we zitten dus op ons gemak, zalig !!!

3 Comments

 1. Andrée en Didier Rombaut-Mangin 24 oktober, 2016 at 09:33 - Reply

  Amaai, een omweg van bijna 56 km, weegt dat op tegenover een dagje rust ?

  • Annelyse 24 oktober, 2016 at 09:34

   Neenee … geen paniek .. omweg van 28km

 2. Andrée en Didier Rombaut-Mangin 24 oktober, 2016 at 16:56 - Reply

  Sorry blijkbaar verkeerd verstaan. 28 km is wel niet mis, maar als het vlak is, met jullie conditie en hopelijk met goed weer geen overkomelijke hindernis. Goede fietstocht !

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.