Matera

2017-10-24T22:37:58+00:00 maart 20th, 2017|Categories: Uncategorized|Tags: , , |2 Comments

Afstand 24km – Hoogtemeters 509 – Bestemming Matera (Italië) – Overnachting appartementje

Pffff … de rit vandaag was pittig, gelukkig ook heel schoon (de rit vandaag en gisteren staan zeer hoog in mijn top). Gelukkig dat we al na 2 km water kregen van lieve mensen … want we zaten echt zonder, geen aangenaam gevoel. Ook op vlak van ’t eten was het magere hans … creatief zijn was de boodschap (en er zijn altijd nog koeken).

Tegen de middag kwamen we uitgeteld aan in Matera … een stadje dat ons al veel aangeraden werd (maar daarover morgen meer).
Vermits we in de natuurpracht van de afgelopen dagen geen internetbereik hadden, moesten we nu nog onze overnachtingen regelen, nooit gemakkelijk vermits we nogal op ons geld kijken en ook een veilige plek voor onze fietsen nodig hebben. Soit … het is gelukt.

We waren content om na 5 dagen wildkamperen, ons nog eens uitgebreid te kunnen douchen.

We verkenden Matera nog even vluchtig maar onze pijp was snel uit en bij gebrek aan eetgelegenheden die al vroeg open zijn belandden we maar weer in een kebabzaak, geen probleem want dat smaakt altijd.
   

2 Comments

  1. Andrée en Didier Rombaut-Mangin 21 maart, 2017 at 07:37 - Reply

    Fijn om jullie terug te lezen. Blijkbaar verliep het niet zo eenvoudig, maar jullie blijven steeds glimlachen (toch op de foto’s). Wat wilde zwijnen betreft, die zijn alleen gevaarlijk in de bronstijd en als ze jongen hebben. Als ze een vluchtweg hebben lopen ze steeds weg van de mensen. Had vroeger ook schrik voor hen, maar toen ik tijdens een looptocht door de bossen oog in oog met een wild zwijn kwam te staan keerden we beiden om en vluchtten we beiden weg. Sindsdien is mijn schrik verdwenen;

  2. Elke 21 maart, 2017 at 08:54 - Reply

    Eens de stad opgezocht waar jullie nu zitten, ziet er indrukwekkend uit! En wat zitten jullie zuidelijk, echt bijna helemaal in de hak.Geniet van de douche!

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.