Loire-route: Jour 13 (candé-sur-Beuvron)

2017-10-24T22:38:54+00:00 juli 25th, 2014|Categories: Uncategorized|Tags: , , , , , |3 Comments

Afstand: 3km (rustdag)
Camping: dezelfde als gisteren maar nu aan €33 ???misschien gisteren dus ook wel!!!

Ik was precies de enige die van de rustdag genoot. Bjeurn vond de dag lang, en de kinders konden de uitgebreide speeltuin niet apprecieren. Liever werd er bij ons wat gehangen, ruzie gemaakt en gehuild … veel meer als op een normale fietsdag. 
Gelukkig was er nog het zwembad waar we de hele namiddag spendeerden.

image

Misschien is een fietsvakantie voor kinderen als de onze zo’n slecht concept nog niet.
De persoonlijke interactie met mama en papa wordt immers altijd gesmaakt. Dit houdt bij voorkeur in: verhaaltjes vertellen (bij voorkeur over hondjes, feeën, prinsessen en draken, …), een gesprek (over toffe kinderdingen), liedjes zingen (de poes van tante Loes, hinky pinky, vrouw Fien is dood ….) of liedjes over God zingen.
En dat laatste terwijl onze kinderen niet gedoopt zijn … ik heb echter in het kerkkoor gezongen dus ik heb een grote bagage liedjes over God.

Vic zijn (onbewuste) variaties zijn echter nog grappiger dan die van mijn zus destijds. Waar zij zong “Tot 7 maal 70 maal, de Heer heeft met mij geen geduld” zingt Vic “Tot 7 maal 70 maal, ’t is altijd een ander zijn schuld”.

Tijdens het avondmaal bespiedden we andere trekkers en besloten we dat we tegen volgende vakantie volgende zaken moeten kunnen.

Vlinderzit

image

Kleermakerszit (en ook zo gaan zitten en rechtkomen zonder de handen te gebruiken)

image

Hurkhouding (hurkzit met voeten plat op de grond)

image

We denken dat dit zal lonen in de afwezigheid van stoelen en tafel.

De dag was weer warm met 30°C maar even leek het te gaan onweren. Aanschouw de tent in regenmodus (alles in t midden want het zijn de hoeken van het grondzeil die lekken)

image

3 Comments

 1. hilde 25 juli, 2014 at 16:16 - Reply

  Altijd duck-tape meenemen!

  • Annelyse 26 juli, 2014 at 22:39

   Ik vrees dat de tent te ver heen is om met duct-tape nog te kunnen redden. Maar duct-tape inderdaad, was mee en is gebruikt.

  • Annelyse 26 juli, 2014 at 22:41

   Ik vrees dat de tent te ver heen is om met duct-tape nog te kunnen redden. Maar was natuurlijk wel mee (evenals spanbandjes)

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.